In memoriam

In memoriam Willy Deckers ere-president van CV De Gaarekiekere

Op dinsdag 13 december 2016 is onze ere-president Willy Deckers, na een kort ziekbed overleden op 96-jarige leeftijd. Willy was in 1953 één van de oprichters van CV De Gaarekiekere Gullepe. Tevens was Willy de eerste voorzitter/president van onze vereniging. Een functie die hij met verve vervulde tot het jaar 1961.

Vastelaovend is niet meer weg te denken uit de dorpen in het Heuvelland. Maar ook daar is het ooit een keertje begonnen, toen Willy Deckers er De Gaarekiekere oprichtte: een ‘Volser jong’ leerde Gulpen carnaval vieren. Binnen de vereniging was Willy een kundig voorzitter/­president. Met het carnavalshart op de goede plek stond hij altijd klaar voor zijn Gaarekiekere.

In 1963 werd Willy benoemd tot ere-president en in het jaar 1974 vierde Willy zijn jubileum als ere-president en ontvangt de rode narrenkap. Willy is ons de afgelopen jaren blijven steunen en was altijd aanwezig bij officiële gebeurtenissen.

De Gaarekiekere zijn erg dankbaar dat we Willy Deckers zoveel jaar in ons midden mochten hebben. Onze oprichter en een groot voorbeeld voor het carnavalsgebeuren is er nu niet meer.

Willy bedankt!