Receptie jubilarissen Ronken en Nix en Prinsenbal

CV de Gaarekiekere organiseert op zaterdag 4 februari vanaf 21.00 uur in Café Paddock de Prinsenbal ter ere van Gemeenteprins Mark III en hofnar Ivar.

De muziek zal worden verzorgd door huis-dj Ronald en in de loop van de avond zal Bedankt en Adieje een optreden verzorgen.

Als gasten zijn Sjtadsprins Lars I en CV de Winkbülle uit Heerlen aanwezig.

Voorafgaand aan het Prinsenbal wordt eerst van 20.00 tot 21.00 uur een receptie aangeboden aan Roel Ronken en Jo Nix die beiden hun 1 x 11 jarig lidmaatschap vieren.

Dan nog wat informatie over Prins Mark III. Prins Mark III (Rouwette) is de 59e Prins van de Gaarekiekere en tevens Gemeenteprins Gulpen-Wittem. Hij is 31 jaar, heeft een relatie met Eva Hutschemaekers, de secretaris van JCV de Gaarekiekerkes, en is werkzaam als Quality Assurance Manager bij Alpro Soja in Landgraaf. Als hobby’s heeft Prins Mark III o.a. gamen, stappen, lekker uit eten gaan en klussen…  Zijn residentie staat aan de Pr. Ireneweg 28.

Hofnar Ivar (Schreurs) is 30 jaar, heeft een relatie met Ilona Lemmens en is werkzaam bij het korps Politie Limburg-Zuid. Prins en nar zijn beide lid van de vriendenclub DBD en zijn in de weekends vaak te vinden rondom de kaart- en pokertafel. De receptie voor Prins Mark III zal zoals gebruikelijk gehouden worden op carnavalszaterdag van 20.00 tot 22.00 uur in café Paddock.

Inschrijven voor de optocht op zondag 19 februari kan tot woensdag 15 februari 18.00 uur. Het inschrijfformulier en nadere informatie kunt u vinden op onze website.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *