Gemingteprins 2012 !!!!

Afgelopen zaterdag (14 -jan) was de tijd gekomen om afscheid te nemen van een geweldig prinsenpaar, Prins Marc II en zijn hofnar Rob. In een zitting “nieuwe stijl” werd het publiek getrakteerd op een geweldige aaneenschakeling van artiesten en dansgroepen. Met o.a. Upke Dupke , Bedankt & Adieje , Starlights en ons dansmarietje Lisanne die voor de proclamatie van de nieuwe gemeenteprins van Gulpen-Wittem het publiek trakteerde op een geweldige show. Ook de sfeer in de zaal, bij het publiek, zat er goed in getuige het aantal lachsalvo’s en het hartelijke applaus dat iedere artiest kreeg.

En toen was daar het grote moment dat de nieuwe gemeenteprins werd uitgeroepen!

Prins Mark III (Mark Rouwette) samen met zijn hofnar Ivar (Schreurs) werden aan het publiek voorgesteld als de kakelverse hooglustigheden die de komende carnavalsperiode voorop zullen gaan en er een geweldig seizoen van zullen gaan maken.

Hierna werd de proclamatie voortgezet en zorgden Bedankt & Adieje samen met Erwin en Domm en Dööl ervoor dat het dak van de Timpaan er bijna letterlijk af werd gespeeld.

Het einde van een geweldige avond.

Prins Mark III en Hofnar Ivar 2012

GULLEPE ALAAF

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *