Opening seizoen op 11 – 11 – 2011

 

 

CV de Gaarekiekere Gullepe openen carnavalsseizoen op de 11de  van de 11de in 2011!!

Zoals gebruikelijk openen ook de Gulpense carnavalisten het carnavalsseizoen op de 11de van de 11de.

Om 19.00 uur zal Prins Marc II, nar Rob en de Gaarekiekere eerst de H.Mis in de Sint Petruskerk bijwonen t.i.v. de overleden en huidige leden van de vereniging.

Daarna zal president Paul Hick in café Galouppe, tijdens een korte ceremonie, het seizoen officieel openen door het uitreiken van de jaarordes 2012 aan Prins Marc II, nar Rob en de leden van de Raad van Elf.

Aansluitend wordt een rondgang gemaakt langs de diverse horecazaken om iedereen alvast een beetje in de stemming te brengen.

Harmonie ” Zonder drank ginge klank” en ”DatdatMog” zullen zorgen voor wat extra carnavalssfeer in de diverse lokaliteiten.

Verder staan voor CV de Gaarekiekere in November nog enkele evenementen op de agenda zoals: o.a. het Gemeentelijk Karnavalstreffen van de Carnavalsverenigingen uit de hele Gemeente bij CV de Breuzelère in Mechelen op 19 november en het Prinsenbal bij CV de Böschülle in Teuven op 26 november.

Alvast ter informatie: de carnavalszitting ter ere van prins Marc II en de proclamatie van zijn opvolger  wordt gehouden op zaterdag 14 januari vanaf 19.45 uur in Timpaan.

De Prins 2012 is dit jaar niet alleen Prins va Gullepe maar tevens Gemeenteprins Gulpen-Wittem!

 

Inleveren sjlager 2012 CV de Gaarekiekere.

Componisten die een sjlager voor de nieuwe Gemeenteprins willen schrijven worden hierbij eraan herinnerd dat deze vóór 1 december a.s. moet worden ingeleverd bij voorzitter Paul Hick (Zesbundersveld 1 – 4502394).

Op www.gaarekiekere.nl vindt u het reglement en inschrijfformulier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *