Mededeling COVID-19

De Gulpense carnavalsverenigingen hebben na goed beraad besloten om het komende carnavalsseizoen geen prinsenproclamaties en andere activiteiten te organiseren in aanloop naar de carnaval van 2021. Ondanks dat de berichten over een eventueel vaccin tegen COVID-19 positief zijn, is het onwaarschijnlijk dat in januari 2021 al de mogelijkheid komt tot het houden van grotere evenementen. Daarnaast zien wij dat het aantal besmettingen oploopt en de maatregelen weer aangescherpt worden.
 
De maatregelen rondom COVID-19 willen wij graag naleven, maar wij beseffen dat dit lijnrecht staat tegenover de traditie van vasteloavend. Samenzijn, gezelligheid en lekker in ongedwongen sfeer met elkaar dit geweldige stukje Limburgse cultuur vieren kan nu even niet en de gezondheid van een ieder staat voorop!
 
De huidige prinsenparen zullen daarom nu niet aftreden en wij hopen op 11 november 2021 de draad weer op te kunnen pakken en in januari 2022 weer nieuwe prinsenparen te kunnen proclameren en afscheid te kunnen nemen van de huidige koppels.
Mochten er weer meer mogelijkheden komen tijdens de carnavalsdagen van 2021, dan gaan wij zeker kijken naar mogelijkheden tot het organiseren van activiteiten. Maar op dit moment kan daar nog niets over gezegd worden. Houd daarom onze websites en Facebookpagina’s goed in de gaten. 
 
Bestuur CV de Gaarekiekere en JCV de Gaarekiekerkes