Jubileumprins Sherman I en hofnar Kelly

66ste Prins va Gullepe

GULLEPE ALAAF!!!!

Jubileumprins Sherman I en hofnar Kelly

Prins Sherman I heeft zijn residentie aan de Verloren Kost in Gulpen. Sherman Franssen is 38 jaar oud en is vanaf zijn 1levensjaar opgegroeid op de boerderij aan de Verlorenkostweg. Sherman is inmiddels 11 jaar gelukkig getrouwd met Annemarie en samen hebben ze 2 dochters, Liv van 10 en Fenne van 8 jaar. Beide dochters zijn actief binnen de dansgroepen van de Gaarekiekerkes. Sherman en Annemarie runnen samen de Verloren Kost, een recreatieboerderij met camping en terras, gecombineerd met een pony- en paardenhouderij. Daarnaast is Sherman parttime werkzaam bij Suiker Unie als medewerker Agrarische Dienst. Zijn hobby’s zijn klussen op de boerderij en de Raad van Elf, waar hij inmiddels 3 jaar lid van is.

Hofnar Kelly Schellings is 39 jaar oud en geboren en getogen in Gulpen. Kelly is getrouwd met Peggy en vader van Iris (11 jaar) en Keano (8 jaar). Beide kinderen zijn lid van de jeugdcarnavalsvereniging de Gaarekiekerkes. Iris bij dansgroep de Funky Teens en Keano lid van de raad van elf. In 1991 was Kelly jeugdprins van Gulpen. Kelly is werkzaam als hoofdagent bij de politie in Valkenburg. In zijn vrije tijd is Kelly veelal met sporten bezig, onder andere fitness en hardlopen.