Prins va Gullepe

65ste Prins va Gullepe

GULLEPE ALAAF!!!!

Prins Peter II (Broers) met zijn hofnar Mariëlla

Peter Broers is op 13 januari jl. na een fantastische zitting in feestzaal Galouppe geproclameerd tot prins Peter II van CV de Gaarekiekere. Na de proclamatie heeft prins Peter II meteen zijn hofnar Mariëlla bekend gemaakt.

Prins Peter II heeft zijn residentie aan het Rijckerveld in Gulpen. Peter is 53 jaar oud en is geboren boven op de Gulperberg. Mariëlla is 53 jaar. Peter en Mariëlla zijn inmiddels 28 jaar gelukkig getrouwd en hebben 2 zonen: Peet en Sem. Samen runnen ze hun eigen tweewielerzaak in Margraten. Peter zijn hobby’s zijn: fietsen, klussen, oldtimers en zijn motor. Mariëlla heeft als hobby’s: knutselen, naaien en koken. Samen houden ze natuurlijk ook van een feestje en van een terrasbezoekje.