63ste Prins va Gullepe

GULLEPE ALAAF!!!!

Prins Christian I (Froijen) 37 jaren jong met zijn hofnar Sebastiaan (Lumey)

IMG_3273

Christian Froijen heeft zijn residentieadres bij zijn moeder Annie aan de Velpenweg in Gulpen. Onze prins is erg sportief en in zijn vrije tijd speelt hij het liefste een potje voetbal of darts onder het genot van een lekker glaasje Gulpener bier. In het dagelijks leven werkt hij als sportconsulent in het basisonderwijs.

Sebastiaan Lumey werkt al 16 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Sebastiaan is al 3 jaar samen met zijn vriendin Cécile en in augustus verwachten ze hun eerste kindje. Ook onze hofnar is erg sportief aangelegd. Hij speelt ook graag een potje voetval en is ook te vinden op het tennisveld. Ook koken doet Sebastiaan erg graag en vervolgens genieten van de culinaire creaties met een goed glas wijn.

Prins Christian I en hofnar Sebastiaan gaan dit jaar voorop in de Gulpener Carnaval. Dit doen ze samen met hun kleine collega’s, Jubileumprins Delano I en Hofnar Stan van JCV de Gaarekiekerkes.