Uitslag optocht 2015

De weergoden zijn de carnaval in 2015 wederom enorm goed gestemd en dat beloofde ook veel goeds voor de optocht in Gulpen.

Prins Pascal I en zijn hofnar Kevin werden traditiegetrouw door de complete Raad van Elf aan zijn prinselijke residentie opgehaald om van daaruit te vertrekken naar het Gulpener Bierhuys. Alwaar de prins door de directie van de Gulpener Bierbrouwerij zijn prinsenwagen aangeboden krijgt. Een jaarlijks weerzien dat natuurlijk onder het genot van een goed glas bier genoten dient te worden.

Bij het defiléOntwerp jaarorde 2015 ter hoogte van de Gulpener Bierbrouwerij werd iedere deelnemer aangekondigd en bedankt voor zijn/haar deelname door het in ontvangst nemen van de Jaarorde van de Gaarekiekere. Het ontwerp van de jaarorde staat overigens symbool voor de naam van carnavalsvereniging van Gulpen “Gaarekiekere” en op de afbeelding is een voor ieder bekend vakwerkhuis in Gulpen te zien.

Prins Pascal I en zijn hofnar Kevin kregen een rit door Gulpen die hen nog lang zal heugen, schitterend weer, veel toeschouwers langs de route en vooral een groot volksfeest op de markt.

UITSLAG OPTOCHT 2015

 Optochtuitslag 2015