Opening Carnavalsseizoen 2013-2014

CV de Gaarekiekere Gullepe openen carnavalsseizoen op de 11de  van de 11de in 2013!!

Zoals gebruikelijk openen ook de Gulpense carnavalisten het carnavalsseizoen op de 11de van de 11de.

Om 19.00 uur zal Prins Harald I, nar Stefano en de Gaarekiekere eerst de H.Mis in de Sint Petruskerk bijwonen t.i.v. de overleden en huidige leden van de vereniging.

 

Aansluitend aan de H.Mis zal het carnavalsseizoen officieel geopend worden op de Markt in Gulpen. Deze ceremoniële opening wordt o.a. bijgewoond door JCV de Gaarekiekerkes, Zaate Hermoniekes ”Zonder drank ginge klank” en ”DatdatMog”.

Na deze opening zal gezamenlijk in Herberg de Zwarte Ruiter de openingsavond een vervolg krijgen, waarbij de zaate hermeniekes bedankt worden voor hun jaarlijkse bijdrage aan het carnavalsfeest.

Daarna zal president Paul Hick in Café Oad Gulpen, tijdens een korte ceremonie de eerste jaarordes van het nieuwe seizoen 2014 uitreiken.

Aansluitend wordt een rondgang gemaakt langs de diverse horecazaken om iedereen alvast een beetje in de stemming te brengen.

De zaate hermoniekes ” Zonder drank ginge klank” en ”DatdatMog” zullen zorgen voor wat extra carnavalssfeer in de diverse lokaliteiten.

Verder staan voor CV de Gaarekiekere in November nog enkele evenementen op de agenda zoals: o.a. het 6 x 11 jarig jubileum van de Winkbülle in Heerlen op 16 november, het Gemeentelijk Karnavalstreffen van de Carnavalsverenigingen uit de hele gemeente Gulpen-Wittem bij CV de Öss in Eys op 22 november, de jubileumzitting 7 x 11 jaar van CV de Rieste van Margraten op 23 november en het BCL treffen (van de Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg) in Echt op 24 november.

Alvast ter informatie: de carnavalszitting ter ere van prins Harald I en de proclamatie van zijn opvolger  wordt gehouden op zaterdag 11 januari vanaf 19.45 uur in de Timpaan.

Nadere informatie volgt t.z.t. in dit weekblad.

 

Inleveren sjlager 2014 CV de Gaarekiekere.

Componisten die een sjlager voor het nieuwe seizoen willen schrijven worden hierbij eraan herinnerd dat deze vóór 1 december a.s. moet worden ingeleverd bij voorzitter Paul Hick (Zesbundersveld 1 – 4502394).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *